Libnet.ro
UNICEF

06:00

Performanta ULUITOARE pentru Johanna Konta! Tenismena a invins-o pe Wozniacki in finala de la Miami si a scris ISTORIE

B1 B1,
Performanta ULUITOARE pentru Johanna Konta! Tenismena a invins-o pe Wozniacki in finala de la Miami si a scris ISTORIE

Jucatoarea de tenis Johanna Konta, favorita cu numarul 10 si locul 11 WTA, a invins-o, sambata, pe Caroline Wozniacki Danemarca), cap de serie numarul 12 si ocupanta locului 14 in. continuă pe B1

​VIDEO Cum a reusit Simona Halep sa piarda un meci pe care l-a avut in mana - Revenire de senzatie pentru Johanna Konta

Simona Halep a ratat calificarea in semifinalele turneului 'Premier Mandatory' de la Miami, dupa ce a pierdut dramatic meciul cu britanica Johanna Konta. Numarul 5 WTA a condus cu 1-0 la seturi, a revenit spectaculos de la 0-3 in setul al doilea, pentru ca apoi sa aiba sansa de a inchide partida, servind pentru victorie la 5-4. Johanna Konta a avut insa forta de a intoarce soarta meciului si s-a impus cu 3-6, 7-67), 6-2.

VIDEO Cum a reusit Simona Halep sa piarda un meci pe care l-a avut in mana - Revenire de senzatie pentru Johanna Konta

Simona Halep a ratat calificarea in semifinalele turneului Premier Mandatory de la Miami, dupa ce a pierdut dramatic meciul cu britanica Johanna Konta. Numarul 5 WTA a condus cu 1-0 la seturi, a revenit spectaculos de la 0-3 in setul al doilea, pentru ca apoi sa aiba sansa de a inchide partida, servind pentru victorie la 5-4. Johanna Konta a avut insa forta de a intoarce soarta meciului si s-a impus cu 3-6, 7-67), 6-2.

VIDEO WTA Miami: Caroline Wozniacki si Johanna Konta vor disputa finala competitiei americane

Finala de pe tabloul de simplu feminin de la Miami le va pune fata in fata pe daneza Caroline Wozniacki cap de serie numarul 12) si britanica Johanna Konta favorita numarul 10). Wozniacki a invins-o in semifinale pe Karolina Pliskova, in timp ce Johanna Konta a trecut de americanca Venus Williams.

Johanna Konta a castigat turneul de la Miami

Johanna Konta cap de serie numarul zece) a castigat, sambata seara, turneul 'Premier Mandatory' de la Miami, dupa ce a trecut in finala de Caroline Wozniacki cap de serie numarul 12). Britanica sportiva care o eliminase in sferturi pe Simona Halep) a avut nevoie de doua seturi pentru a se impune, scor 6-4, 6-3, dupa o ora si 35 de minute. Se actualizeaza.

Romania e alaturi de ea! S-a stabilit ora meciului, de azi, dintre Simona Halep si Johanna Konta din sferturi la Miami

Simona Halep s-a calificat spectaculos in sferturile de finala ale turneului de la Miami, unde o va intalni pe britanica Johanna Konta.

Simona Halep, despre infrangerea din meciul cu Johanna Konta: Am ajutat-o, i-am dat un impuls ca meciul nu e terminat in favoarea mea

Simona Halep s-a oprit in sferturile de finala ale turneului de la Miami, dupa ce a fost invinsa in trei seturi de britanica Johanna Konta, insa jucatoarea aflata pe locul cinci mondial s-a declarat multumita de parcursul sau. Halep a precizat ca greselile pe care le-a comis si lipsa de concentrare in momentele importante au ajutat-o pe adversara sa. 'Am ajutat-o, i-am dat un impuls ca meciul nu e terminat in favoarea mea', a spus Halep.

Simona Halep, invinsa in sferturile de finala a turneului WTA de la Miami, de britanica Johanna Konta

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a fost invinsa, miercuri, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Miami, de britanica Johanna Konta cu 3-6, 7-6 7), 6-2.

LIVETEXTSimona Halep - Johanna Konta, in sferturi de finala la Miami

Simona Halep, locul 5 WTA si cap de serie numarul 3, evolueaza impotriva jucatoarei britanice Johanna Konta, locul 11 WTA si cap de serie numarul 10, in sferturile de finala aleturneului WTA de la Miami Florida), dotat cu premii totale de 6. 450 dolari.

Deja vu. Simona Halep a ratat calificarea in semifinalele Miami Open, fiind invinsa in setul decisiv de catre Johanna Konta

Simona Halep, locul 5 WTA si cap de serie numarul 3, a fost invinsa, miercuri, cu scorul de 3-6, 7-6 7), 6-2, de jucatoarea britanica Johanna Konta, locul 11 WTA si cap de serie numarul 10, in sferturile de finala ale Miami Open. Calificarea in sferturi este recompensata la Key Biscayne cu un premiu de 146. 575 de dolari si cu 215 puncte WTA.

VIDEO WTA Miami: Johanna Konta vs Simona Halep 3-6, 7-6(7), 6-2/ Final de drum - Halep, eliminata dupa ce a servit pentru castigarea partidei

Simona a fost la un singur 'moment' distanta de calificarea in semifinalele turneului 'Premier Mandatory' de la Miami performanta reusita in 2015): 1-0 la seturi si sansa de a inchide meciul pe propriul serviciu la 5-4. Din pacate, Halep nu a gasit linistea interioara necesara judecarii unui asemenea moment, iar partida a luat o intorsatura nefericita. 'Adusa' pe teren aproape de la 'vestiare' de adversara, britanica si-a adus aminte, probabil, de performanta reusita la Wuhan impotriva Simonei a castigat decisivul dupa ce a fost condusa cu 5-1) si a profitat de nesperata sansa 3-6, 7-67), 6-2).

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )